Nieuwe collega!

Vcreations verwelkomt haar nieuwe collega Joury Ramirez als Flash expert. Joury zal zorgdragen voor de ontwikkeling van Flash websites en banners die vooral door artiesten veel gebruikt worden.

Het eerste project dat Joury samen met het team van Vcreations gaat doorlopen is het koppelen van het VCMS aan Flash websites. Hierdoor zullen Flash websites van Vcreations net zo eenvoudig te beheren zijn als normale HTML / PHP websites.

Enkele nieuwe, door Vcreations, voor artiesten ontwikkelde Flash websites zijn toegevoegd in het portfolio ter illustratie van de mogelijkheden.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Vcreations
  5. Nieuwe collega!
Top