10
dec
2010

Nieuwe collega!

Vcreations verwelkomt haar nieuwe collega Joury Ramirez als Flash expert. Joury zal zorgdragen voor de ontwikkeling van Flash websites en banners die vooral door artiesten veel gebruikt worden.

Het eerste project dat Joury samen met het team van Vcreations gaat doorlopen is het koppelen van het VCMS aan Flash websites. Hierdoor zullen Flash websites van Vcreations net zo eenvoudig te beheren zijn als normale HTML / PHP websites.

Enkele nieuwe, door Vcreations, voor artiesten ontwikkelde Flash websites zijn toegevoegd in het portfolio ter illustratie van de mogelijkheden.

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top