10
dec
2010

Nieuwe collega!

Vcreations verwelkomt haar nieuwe collega Joury Ramirez als Flash expert. Joury zal zorgdragen voor de ontwikkeling van Flash websites en banners die vooral door artiesten veel gebruikt worden.

Het eerste project dat Joury samen met het team van Vcreations gaat doorlopen is het koppelen van het VCMS aan Flash websites. Hierdoor zullen Flash websites van Vcreations net zo eenvoudig te beheren zijn als normale HTML / PHP websites.

Enkele nieuwe, door Vcreations, voor artiesten ontwikkelde Flash websites zijn toegevoegd in het portfolio ter illustratie van de mogelijkheden.

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Vcreations
  5. Nieuwe collega!
Top