22
jan
2011

Groot onderhoud

In de nacht van zaterdag 29 januari op zondag 30 januari gaan wij groot onderhoud uitvoeren aan servers waarop onze websites gehost worden.

Na optimalisatie met onze SAN-leverancier gaan wij de firmware van de SAN updaten om de harddisk-performance van onze webhosting te vergroten. Wij zullen tijdens dit onderhoud ook de versie van Xen upgraden naar Xen 4.01; deze versie zal het management en de implementatie van nieuwe functionaliteiten vergemakkelijken. Tijdens het onderhoud zullen ook een reeks kleinere updates en verbeteringen worden doorgevoerd. Wij verwachten dat er na deze operatie voor langere tijd geen groot onderhoud meer nodig zal zijn aan de betrokken servers.

Het onderhoud begint zaterdagavond de 29e om 0:00 uur en zal uiterlijk tot 6:00 uur zondagochtend duren. We zullen uiteraard proberen de operatie voor deze tijd af te ronden.

Aarzel niet contact met ons op te nemen als u nog verdere vragen heeft.
 

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Webhosting
  5. Groot onderhoud
Top