Groot onderhoud

In de nacht van zaterdag 29 januari op zondag 30 januari gaan wij groot onderhoud uitvoeren aan servers waarop onze websites gehost worden.

Na optimalisatie met onze SAN-leverancier gaan wij de firmware van de SAN updaten om de harddisk-performance van onze webhosting te vergroten. Wij zullen tijdens dit onderhoud ook de versie van Xen upgraden naar Xen 4.01; deze versie zal het management en de implementatie van nieuwe functionaliteiten vergemakkelijken. Tijdens het onderhoud zullen ook een reeks kleinere updates en verbeteringen worden doorgevoerd. Wij verwachten dat er na deze operatie voor langere tijd geen groot onderhoud meer nodig zal zijn aan de betrokken servers.

Het onderhoud begint zaterdagavond de 29e om 0:00 uur en zal uiterlijk tot 6:00 uur zondagochtend duren. We zullen uiteraard proberen de operatie voor deze tijd af te ronden.

Aarzel niet contact met ons op te nemen als u nog verdere vragen heeft.
 

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Webhosting
  5. Groot onderhoud
Top