Website bestellen

Vul in 2 minuten uw wensen in en ontvang binnen 4 uur reactie

Snel uw website bestellen

Leuk dat u een website wilt bestellen. Als u onderstaande gegevens even invult, sturen wij u binnen een werkdag een vrijblijvende website offerte. Liever sneller contact? Bel ons op 030 760 30 30.

Wensen voor uw website

Aan de hand van uw wensen maken wij een offerte. Heeft u al teksten en een logo?

Persoonlijke gegevens

Wij verwerken uw gegevens in uw offerte. Uw gegevens zijn veilig en wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk.

Website bestellen is vrijblijvend
bellen over uw website bestellen

👋 Ik ben Davy. Ik help u ook graag telefonisch. Bel mij voor vragen op 030 760 30 30.

Referentie

Vcreations heeft meegewerkt aan de realisatie van ons nieuwe platform. Als ik nu terugkijk op de afgelopen periode is deze zeer positief. Duidelijke communicatie, meedenkende partij, goede dienstverlening, gedegen projecten-beheer systeem, goede opvolging van vragen, prettige samenwerking!!!

Michel van der Made - Komindebouw.nl

Dit kan u verwachten

 • Binnen 4 uur reactie op kantooruren
 • Gratis een vrijblijvende offerte
 • Vaste lage prijs: nu €699,-
 • Levertijd: 2 weken
 • Hosting en e-mail: €15,- p/m
 • Top-service, ook na oplevering
 • Beoordeling 9.4 van 10
 • Ruim 450+ tevreden klanten

U wilt een betaalbare website laten maken en daarvoor een vrijblijvende basis website offerte ontvangen? Wij gaan als volgt te werk:
1. Een van onze medewerkers reageert per mail. Is alles duidelijk voor ons dan ontvangt u direct een offerte voor uw betaalbare website via e-mail.
2. Hebben wij nog vragen? Dan ontvangt u per e-mail een vragenlijst.
3. Deze vragenlijst willen wij graag bij ons op kantoor bespreken, maar dat kan eventueel ook telefonisch of per mail.
4. U ontvangt van ons een gedetailleerde website offerte.
5. Betaalbare website laten maken? Onderteken snel onze offerte en lever uw bestanden aan. Wij zijn vervolgens in twee weken klaar.

Wij gaan uw betaalbare website offerteaanvraag met zorg verwerken en uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Na ontvangst neemt een van onze medewerkers uw aanvraag direct in behandeling.

Professionele website bestellen

Website bestellen dmv offerte aanvraag

U wilt een professionele website bestellen? Een website besteld u niet zomaar. Elke website is namelijk anders. En iedereen heeft ook andere wensen. Wilt u een professionele website bestellen? Vraag dan gewoon even een offerte bij ons aan aan. U ontvangt een offerte met daarin alle afspraken vaak nog dezelfde werkdag. En dat is wel zo hand. Want wij houden ook van snel schakelen.

Goedkope website bestellen

Onze betaalbare website oplossing

Goedkope website bestellen.. Vaak is goedkoop, duurkoop! Maar, niet bij ons. Wij hebben een betaalbaar website concept. Dit website concept hebben wij ontwikkeld met een multi inzetbare insteek. Dit betekend dat wij dit concept eenvoudig kunnen aanpassen aan uw wensen. U krijgt een professionele website, helemaal compleet en in uw huisstijl voor maar 699 euro. De prijs is inclusief alles. Alleen exclusief BTW. Maar dat maakt niet uit. U heeft toch een bedrijf. Wilt u zo'n goedkope website bestellen?

Eigen website bestellen

En binnen twee weken online gaan?

Het is mogelijk. Wij nemen uw bestelling binnen 4 uur in behandeling. Mogelijk volgt de offerte binnen een werkdag. Na akkoord verzoeken wij u alle bestanden bij ons aan te leveren en ons van uw wensen te voorzien. Vervolgens gaan onze website bouwers voor u aan de slag. Na twee weken krijgt u een oplevering. Daarop kunt u feedback geven, maar dat hoeft niet. Is het naar wens? Dan zetten wij alles online. Koppelen wij uw domeinnaam en maken wij uw e-mail adresen aan. U wilt uw eigen website bestellen? Wacht niet langer. Om de kosten hoeft u het niet te laten.

 1. Website laten maken
 2. Contact
 3. Offerte aanvragen
030 760 30 30
Top