Ec-synergy-sa.eu

Dit is een enquête systeem in opdracht van Ecsynergy gevestigd in Frankrijk. Dit systeem wordt onder andere gebruikt door bedrijven als Ferrari, Getronics, Babybel en KPN.

Dit is een enquête systeem in opdracht van Ecsynergy gevestigd in Frankrijk. Dit systeem wordt onder andere gebruikt door bedrijven als Ferrari, Getronics, Babybel en KPN. Het systeem is in zes talen uitgevoerd omdat het door alle grote bedrijven in europa gebruikt gaat worden. Het systeem is eenvoudig online te onderhouden en inloggen voor de enquête is niet nodig door een automatische login functie.

Synopsis

1. Een bedrijf wenst een enquête uit te laten voeren om te kijken of een werknemer goed functioneert. Een medewerker van het bedrijf gaat naar het beheerders gedeelte van het systeem.
2. De beheerder selecteert het desbetreffende bedrijf.
3. Het systeem stuurt automatisch een e-mail naar alle medewerkers binnen het bedrijf met daarin een persoonlijke URL. Wanneer de gebruiker op deze URL klikt opent de enquête automatisch in zijn of haar taal.
4. Na het invoeren van de enquête moet deze bevestigd worden waarna automatisch het statistieken systeem aangescherpt wordt.

Ec-synergy-sa.eu

Deze website in gebruik

Ec-synergy-sa.eu

Waar we ook trots op zijn

Gerelateerd aan Ec-synergy-sa.eu

  1. Website laten maken
  2. Portfolio
  3. Offline
  4. Ec-synergy-sa.eu
030 760 30 30
Top