Fournituren webwinkel

Fournituren4Fun levert, sinds 1947, een ruim assortiment fournituren, met de nadruk op fun fournituren voor carnaval, theater, dansgroepen, kinderkleding en themafeesten.
Website bekijken

Webshop

Responsive webshop

Fournituren4Fun heeft door ons een responsive webshop laten bouwen. Ronnie heeft als webshop designer deze webshop ontworpen in zeer nauwe samenwerking met de klant. De klant heeft ontwerpen aangeleverd waarna Ronnie deze heeft vertaald naar webshop formaat.

Webshop

images/port/fournituren4fun/website-laten-maken-1.jpg

Grote webshop laten maken

Fournituren4Fun wilde direct een grote webwinkel beginnen. Voor lancering waren er ongeveer 11000 producten toegevoegd en daar komen dagelijks producten bij. Daarnaast wilde Forunituren4Fun een meertalige webwinkel opzetten. Nu staat de webwinkel in het Nederlands, maar de webwinkel is op meertaligheid voorbereid.

Webwinkel met nieuwsbrieven systeem

Voor het webwinkel starten was er een behoorlijke klantenlijst opgebouwd. Wij hebben daarom als webshop specialist een geavanceerde nieuwsbrieven module geïntegreerd waarbij deze klanten onderverdeeld in groepen toegevoegd kunnen worden. Per verzonden nieuwsbrief zijn geavanceerde statistieken te bekijken, op campagne, maar ook op klant niveau. Zo is zelfs per klant te bekijken of hij of zij de nieuwsbrief wel heeft gelezen.

Wilt u een eigen webshop?

Een website laten ontwerpen, bouwen en daarna ondersteuning met webshop marketing? Bij ons is alles mogelijk. Neem eens contact met ons op voor vrijblijvend webwinkel advies.

Waar we ook trots op zijn

Gerelateerd aan Fournituren webwinkel

Webwinkel

Webwinkel

Deze webwinkel is speciaal opgezet voor de verkoop van bewakingsapparatuur.
Bedrijfswebsite

Bedrijfswebsite

Deze responsive website hebben wij gemaakt voor Service IT uit IJsselstein. Service..
Bedrijfswebsite ValidR

Bedrijfswebsite V..

ValidR is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het keuren van microbiologi..
Webwinkel Allzorg

Webwinkel Allzorg

Allzorg is een webwinkel in zorg artikelen. Allzorg verkoopt uiterst betrouwbare zo..
030 760 30 30
Top