Radiotorweb

Webshop bekijken

Radiatorweb heeft ons een webshop laten maken voor het online verkopen van radiatoren.

Webshop laten maken

Deze webshop moet naast het verkopen van radiatoren ook specifieke informatie geven over de verschillende soorten radiatoren die er verkocht worden. De juiste producten vinden en bestellen moet gemakkelijk en snel zijn. Daarnaast moeten potentiële klanten gemakkelijk contact kunnen opnemen voor een afspraak in de showroom.

Webshop design

Onze webshop designers hebben een webshop ontworpen die perfect aansluit op deze wensen. Zo hebben wij deze strakke huisstijl ontworpen waardoor alles binnen dit zeer uitgebreide assortiment gemakkelijk te vinden is. De specifieke informatie over de verschillende modellen maakt het snel duidelijk welk model de klant nodig heeft. Met ons one step uitcheck proces is betalen geen obstakel meer om vast te lopen. Ook is de optie aanwezig om direct contact op te nemen.

Eigen webshop laten maken?

Als u ook uw eigen webshop wilt laten maken en ontwerpen bent u bij ons als webshop specialist aan het juiste adres. Onze webshop designers en bouwers geven u graag advies of meer informatie. Neem eens contact op met onze webdesigners om uw ideeën te bespreken!

 

Waar we ook trots op zijn

Gerelateerd aan Radiotorweb

030 760 30 30
Top