Webshop ontwerpen

Airco's en toebehoren verkopen

Een professionele webwinkel laten ontwerpen door delimietairco.nl. Het bedrijf heeft een webwinkel laten ontwerpen met een breed assortiment aan airco's. Een mobiele airco voor thuis of een professionele airco voor op kantoor? Dit bedrijf heeft het allemaal. Er werken uitsluitend vakkundige, zelfstandig gecertificeerde monteurs met kennis van zaken. Hierdoor staat de onderneming garant voor een vakkundige montage van de airco.
Bekijk de webshop

Webshop Airco verkoop en montage Premium jan 2021
coole webshop laten ontwerpen
Techniek

Een webshop laten ontwerpen gebaseerd op state of the art webshop software.

Functionaliteit

Een compleet ingerichte online shop met verschillende functies, zoals een bestelsysteem en zoekfilters.

Inkomsten

Het verdienmodel van deze online shop is de verkoop en montage van een breed scala aan airco's.

Professionele webwinkel laten ontwerpen

Snel een airco zoeken en bestellen

Mooie webshop ontwerpen

Met een effectief ontwerp

De Limiet Airco is een onderneming die altijd de beste kwaliteit aan haar klanten wilt bieden. Daarom zijn zij continu aan het innoveren. Dit moest de webshop ook uitstralen. Het bedrijf heeft een webshop laten ontwerpen die kwaliteit en innovativiteit uitstraalt.

Een webwinkel ontwerpen die er aantrekkelijk uitziet, maar vooral zeer effectief is. Dat hebben we gedaan door een overzichtelijk assortiment. Deze kan door bezoekers gefilterd worden. Ook is de shop voorzien van een gebruiksvriendelijk bestelsysteem.

De aanpak
Webshop ontwerpen

Coole webwinkel laten ontwerpen

Direct verkoeling in de zomermaanden!

Betere vindbaarheid

Door zoekmachine optimalisatie

Naast dat de online winkel een mooi design moest hebben, wilde ze ook graag een vindbare webwinkel laten ontwerpen. Dit hebben wij gerealiseerd door zoekmachine optimalisatie toe te passen. Dit levert gratis meer bezoekers op.

De online shop van is voorzien van de beste SEO techniek. De shop heeft een site structuur die geoptimaliseerd is voor Google. Dit zorgt ervoor dat hij hoger in Google komt. Tevens is de shop gekoppeld aan Exact online. Hierdoor is de boekhouding geautomatiseerd

Webshop offerte
Webshop ontwerpen

Betrouwbare webwinkel laten ontwerpen

Een verkoelend design dat vertrouwen uitstraalt

Paars #004ce1 Het logo van bevat meerdere tinten blauw. Daarom hebben we gekozen om dit te combineren met paars. De paarse gloed voegt namelijk een levendige toon toe aan het logo.

De combinatie van blauw-paars geeft een koele indruk. Precies wat we willen bereiken bij een airco webshop. Het geeft de site een helder design.
Tot slot werkt paars stimulerend. Klanten worden hierdoor sneller verleid tot een aankoop.
Blauw #0087dd De kleur blauw wordt gebruikt omdat airco's geassocieerd worden met een verkoelend effect. Blauw straalt deze verkoeling perfect uit. Blauw staat ook voor heldere communicatie en vertrouwen.

Dat is de reden dat we blauw hebben gekozen voor deze webshop. Het bedrijf zorgt met haar producten voor een betrouwbaar klimaat in huis. Haar werknemers zijn vakkundig en de communicatie met klanten is helder.

Eenvoudig zelf beheren

Door middel van SiteCMS

Een webshop laten ontwerpen heeft vele mogelijkheden. Onze specialisten hebben ervoor gezorgd ervoor dat er een overzichtelijke online shop opgeleverd werd. Met ons beheersysteem kan het bedrijf de shop zelf beheren. SiteCMS, het beheersysteem is compleet afgestemd op de online shop van dit bedrijf. Hierdoor worden alleen de benodigde functies getoond. Producten toevoegen of afbeeldingen wijzigen is een fluitje van een cent, zelfs zonder enige technische kennis.

Waar we ook trots op zijn

Gerelateerd aan Webshop ontwerpen

Webshop Op maat 2019
B2B webshop

B2B webshop

Beetronics heeft monitoren en touchscreens ontworpen. Onze B2B webshop verkoopt ze. Bekijken
Webshop Premium 2021
Webshop met product configurator

Webshop met produ..

Een webshop met product configurator om het verkoopproces te optimaliseren. Bekijken
Webshop Premium 2020
Webshop laten ontwikkelen

Webshop laten ont..

Verkopen van premium stekkerblokken en oplaad mogelijkheden. Bekijken
Webshop Op maat 2016
Webshop Houtonderhoud

Webshop Houtonder..

Professionele webshop voor Houtonderhoud Bekijken
030 760 30 30
Top