PHP stage vacature IJsselstein (Utrecht)

Versterk jij per 1 Mrt 2017 ons team?

Wordt dit vanaf 1 Mrt 2017 jouw PHP stage baan in IJsselstein (IJsselstein (Utrecht))? Wij zoeken leuke collega's. Reageer snel op deze PHP stage vacature.

Direct solliciteren

Functie 'PHP programmeer stage in Utrecht' omschrijving

Binnen een klein creatief team ben je als PHP programmeur medeverantwoordelijk voor de technische werking van de webapplicaties voor ons en voor onze klanten. Een eigen technische inbreng vinden we belangrijk. We zoeken een PHP programmeur met enige ervaring en een PHP programmeur die creatieve ideeën kan inbrengen. Binnen het team van Vcreations is een nauwe samenwerking vereist. Goede communicatie met je collega’s en betrokkenheid bij de lopende projecten is erg belangrijk.

Wat wij verwachten van jou als PHP stagiair(e)

Je bent bezig aan een technische of vergelijkbare opleiding op ten minste MBO-niveau. Je hebt een brede interesse in webtechnieken en je beschikt over communicatieve vaardigheden. Je wilt ervaring die je hebt opgedaan uit opleiding of hobby inbrengen en If else klinkt jou als muziek in de oren. Kan je overweg met de volgende talen: HTML, CSS, PHP, SQL, jQuery en JavaScript en wil je daar meer over leren? Dan ben jij de perfecte stage kandidaat binnen het team van Vcreations.

Wat wij voor 'PHP stage in Utrecht' bieden:

Wij bieden een interessante stageplaats als PHP progammeur in Utrecht met afwisseling, we verzorgen een professionele werkplek en een leuke werkomgeving met goed opgeleide collega’s waarvan je kan leren.

Wil jij stage lopen als PHP programmeur bij ons in Utrecht?

Reageren voor de vacature 'stageplaats als PHP programmeur' kan door je CV en sollicitatiebrief te mailen naar [email protected] Als jij past binnen het profiel dat wij zoeken dan wordt er binnen twee werkdagen contact met je gezocht.

Reageren op PHP stage vacature

Kom werken bij het leukste webbureau van Utrecht

Kantoor Vcreations

Reageren op PHP stage vacature

Misschien nodigen wij je binnen twee dagen uit voor een kennismaking.

Wij gaan jouw reactie binnen 48 uur met veel zorg behandelen.
Daarnaast gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om.


Direct persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top