Frontend developer Utrecht

Versterk jij per 1 februari 2024 ons team?

Wordt dit vanaf 1 februari 2024 jouw frontend developer baan in IJsselstein (Utrecht)? Wij zoeken leuke collega's voor de invulling van onze frontend developer vacature. Solliciteer vandaag nog op deze frontend developer vacature. Het kost je slechts twee minuten.

Direct solliciteren

Frontend developer vacature Utrecht omschrijving

Bootstrap, responsive design, MVC, HTML5 en SASS kennis vereist

Om ons team op dit moment compleet te maken zijn wij met spoed op zoek naar een frontend developer. Als frontend developer zul jij binnen een klein, creatief team verantwoordelijk zijn voor een groot deel van het visuele gedeelte van onze eigen websites en die van onze klanten.

Het omzetten van onze designs naar het bootstrap resonpsive framework zal jouw belangrijkste taak zijn. Onze ideale kandidaat is bekend met de meest gangbare client-side programmeertalen zoals: HTML5, CSS3, Javascript en jQuery. Daarnaast beschikt de ideale frontend developer over kennis in basis MVC programmeren en in de Twig of Volt template engine. 

Wij zijn op zoek naar een frontend developer met ervaring en wanneer jij zelf een creatieve inbreng hebt wordt dit zeer gewaardeerd. Binnen het team van Vcreations is een nauwe samenwerking vereist. Goede communicatie met je collega’s en een grote betrokkenheid bij de lopende projecten vinden wij erg belangrijk.

Vereisten van deze frontend developer vacature

HBO-niveau, zelfstandig en een doorzetter

Je hebt als frontend developer een technische of vergelijkbare opleiding op ten minste HBO-niveau, of je bent als frontend developer nog aan een opleiding op ten minste HBO-niveau bezig. Ben jij in staat om zelfstandig te functioneren in een jong team en houd jij ervan om jezelf door te ontwikkelen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de functie frontend developer in Utrecht binnen het team van Vcreations.

Wie wij zijn

Jong, ambitieus en gedreven!

Vcreations als bedrijf is gefocust op functionaliteit, het hoogste rendement en topservice. Vcreations streeft ernaar om hoogwaardig werk af te leveren en ontwikkelt vooral websites op maat. Vcreations stelt als internetbureau in Utrecht de gebruiker en het gebruikersgemak in al haar producten centraal.

Vcreations wordt gevormd door een klein, jong team dat bestaat uit gedreven mensen die zichzelf hoge doelen stellen en zichzelf continu willen verbeteren. Er is veel ruimte voor creativiteit omdat wij veel tijd besteden aan het ontwikkelen van innoverende producten zodat wij telkens weer goed op de markt in kunnen spelen.

Reageren op deze frontend developer vacature?

Binnen twee dagen reactie!

Reageren op de vacature front end developer kan door je CV en sollicitatiebrief te mailen naar jvreeswijk@vcreations.nl. Als jij past binnen het profiel dat wij zoeken dan wordt er binnen twee werkdagen contact met je gezocht.

Solliciteren op frontend developer vacature

Kom werken bij het leukste webbureau van Utrecht

Kantoor Vcreations

Frontend developer Utrecht?

Solliciteer binnen twee minuten

Wij gaan jouw reactie binnen 48 uur met veel zorg behandelen.
Daarnaast gaan wij vertrouwelijk met je gegevens om.


Je gegevens zijn veilig!

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet gewaardeerd en dat wordt gestraft met dagelijkse flauwe grappen via e-mail.

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Vacatures
  4. Frontend developer
030 760 30 30
Top