Backend developer vacature Utrecht

Versterk jij per 1 Mrt 2017 ons team?

Wordt dit vanaf 1 Mrt 2017 jouw Backend developer baan in IJsselstein (Utrecht)? Wij zoeken leuke collega's. Reageer snel op deze Backend developer vacature.

Direct solliciteren

Vacature Backend Developer Utrecht omschrijving

In een werkgroep van geringe grootte zal jij je, in nauwe samenwerking met je collega's, bezig houden met de technische werking van een innovatieve e-commerce webapplicatie. Dat jij als backend developer zelf een technische bijdrage kan leveren aan dit project is essentieel. Wij zoeken een inventieve backend developer uit de regio Utrecht met minimaal 5 jaar werkervaring. Het is voor ons erg belangrijk dat je goed kan communiceren en betrokken wilt zijn bij dit project. Omdat je samen met een klein team tot zeer goede resultaten moet komen is accuratesse belangrijk.

Functie vacature Backend webdeveloper eisen

Wij zoeken iemand met een technische of vergelijkbare opleiding op ten minste HBO-niveau om onze vacature voor backend developer te vervullen. Wij kijken uit naar een backend developer die een brede interesse heeft in technische projecten en over sterke communicatieve vaardigheden beschikt. Ben jij een backend developer die overweg kan met de talen PHP, SQL, JavaScript, AJAX script, basis kennis server beheer en bij wie 'if then else' op het lijf geschreven staat? Programmeer jij OOP en MVC? Vind jij het leuk om je te verdiepen in het evolutionaire Node.JS en Socket.io? Kan jij goed zelf oplossingen vinden en wil jij je graag door ontwikkelen? Dan ben jij de ideale kandidaat om als backend developer aan het werk te gaan binnen Vcreations.

Reageren op vacature Backend Developer in Utrecht

Je kan reageren op onze vacature voor backend developer door jouw motivatie en CV te mailen naar [email protected] Wanneer wij denken dat jij mogelijk alles biedt wat wij nodig hebben, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met jou op.

Reageren op Backend developer vacature

Kom werken bij het leukste webbureau van Utrecht

Kantoor Vcreations

Reageren op Backend developer vacature

Misschien nodigen wij je binnen twee dagen uit voor een kennismaking.

Wij gaan jouw reactie binnen 48 uur met veel zorg behandelen.
Daarnaast gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om.


Direct persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top