Webdeveloper Utrecht

Versterk jij per 1 februari 2024 ons team?

Wordt dit vanaf 1 februari 2024 jouw webdeveloper baan in IJsselstein (Utrecht)? Wij zoeken leuke collega's voor de invulling van onze webdeveloper vacature. Solliciteer vandaag nog op deze webdeveloper vacature. Het kost je slechts twee minuten.

Direct solliciteren

Webdeveloper functie omschrijving

Wat ga je doen?
Binnen een klein creatief team ben je medeverantwoordelijk voor de technische werking van webapplicaties voor ons en voor onze klanten. Je zal gaan werken aan geanvanceerde websites, waaronder e-commerce applicaties, datingsites en veilingsites. Ook zal je te maken krijgen met internet concepten waarover je niet eerder gehoord zal hebben. Dit zijn concepten die wij samen met opdrachtgevers uitdenken, ontwikkelen en in de markt zetten.

Back-end development
Wij bieden de iedeale werkplek voor juist die ontwikkelaar die net een stapje verder wilt. Niet alleen standaard websites bouwen. Je mag ook alogritmes uitdenken, applicaties met enorm veel content soepel laten draaien en ingewikkelde functies ontwikkelen. Wij willen graag kwalitatief hoogstaande code, die onderhoudbaar en uitbreidbaar is.

Gewenste vaardigheden webdeveloper

Ervaring
Je hebt een technische of vergelijkbare opleiding op ten minste HBO-niveau. We zoeken een webdeveloper in Utrecht met minimaal 3 jaar werkervaring en iemand die goede ideeën kan inbrengen.

Talen
If else klinkt jou als muziek in de oren en je kunt overweg met de volgende talen: PHP, SQL, Node.js JavaScript en AJAX script. Daarnaast kan je OOP en MVC programmeren en moet je overweg kunnen met Framworks, zoals Phalcon.

Samen en zelfstandig werken
Binnen het team is een samenwerking vereist. Goede communicatie met je collega’s en een grote betrokkenheid bij de lopende projecten vinden wij belangrijk.

Ben je ook in staat om zelfstandig te functioneren en wil jij jezelf doorontwikkelen? Dan ben jij de perfecte kandidaat binnen het team van Vcreations.

Solliciteren op webdeveloper vacature

Kom werken bij het leukste webbureau van Utrecht

Kantoor Vcreations

Webdeveloper Utrecht?

Solliciteer binnen twee minuten

Wij gaan jouw reactie binnen 48 uur met veel zorg behandelen.
Daarnaast gaan wij vertrouwelijk met je gegevens om.


Je gegevens zijn veilig!

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet gewaardeerd en dat wordt gestraft met dagelijkse flauwe grappen via e-mail.

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Vacatures
  4. Webdeveloper
030 760 30 30
Top