Hoe realiseren wij uw website

Om de realisatie van uw website tot stand te brengen heeft Vwebdesign een viertal fases opgesteld. Vwebdesign maakt heldere afspraken met u over de werkzaamheden voor uw website en de oplevering daarvan.

Fase 1: Conceptfase

Allereerst inventariseert Vwebdesign uw wensen. Dit doen wij door u een vragenlijst in te laten vullen of door uw wensen in kaart te brengen tijdens een persoonlijk gesprek. Deze uitkomst vertalen wij naar een gedetailleerd projectplan, met daarin een planning, een projectomschrijving en een begroting. Het akkoord gegeven projectplan vormt het projectfundament. In het projectplan staat duidelijk vermeld welke werkzaamheden wij voor u zullen uitvoeren en wie de aanlevering verzorgt van teksten, foto's en logo's. Op basis van het projectplan krijgt u een offerte en een contract toegestuurd. Bij ondertekening van het contract doet u een aanbetaling van 40% van het overeengekomen bedrag.

Fase 2: Ontwerpfase

Na de conceptfase begint Vwebdesign met het ontwerp. Hoe sneller u ons voorziet van teksten, foto's en logo's, hoe eerder de website gereed is. Wanneer u heeft aangegeven dat wij de content voor uw website mogen verzorgen, gebeurd dat in deze fase. U bent nauw bij het hele proces betrokken. Op basis van uw wensen maken wij een of meerdere grafische ontwerpen. Als u akkoord gaat met onze ontwerpen dan gaan we verder met de technische realisatie van uw website en kunt u de voortgang online volgen.

Fase 3: Realisatiefase

Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp, beginnen wij aan de technische realisatie van uw website. In deze fase wordt de functionaliteit aan uw website gekoppeld. U heeft de mogelijkheid de voortgang van deze fase online te volgen, zodat u eventueel in kunt grijpen wanneer wij een van de tolerantiegrenzen dreigen te overschrijden.
Als u tevreden bent met het resultaat, sturen wij u een factuur voor de resterende 60% van het overeengekomen bedrag. Na betaling hiervan wordt de site op uw eigen server ruimte geplaatst. Als u nog geen domeinnaam of hostingprovider heeft of als u bereid bent uw domeinnaam te verhuizen, kan Vwebdesign dit het eerste jaar gratis voor u verzorgen.

Fase 4: Nazorgfase

Uiteraard willen we ook na de oplevering graag weten of u tevreden bent met uw website. Daarom nemen we na een aantal weken contact met u op om uw website te evalueren. Tevens kunt u Vwebdesign inhuren om regelmatig onderhoud te plegen aan uw website of u te ondersteunen met de internet marketing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat uw website zal kosten wanneer u deze bij ons laat ontwikkelen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.  

 

  1. Website laten maken
  2. Websites
  3. Hoe realiseren wij uw website
Internetbureau
Persoonlijk advies? 030 760 30 30
Top