Fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar!

Fijne feestdagen en een succesvol Nieuwjaar!Beste lezer,

Wij willen van deze gelegenheid gebruiken maken om u, als de wereld vannacht niet vergaat, hele prettige feestdagen en een geslaagd 2013 toe te wensen! Ook willen wij u hartelijk danken voor uw vertrouwen in ons team. Wij gaan er alles aan doen om het komende jaar uw online activiteiten minstens zo succesvol door te zetten.

Tot slot willen wij u mededelen dat ons kantoor tijdens de feestdagen gesloten zal zijn. Vanaf 27 december tot en met 4 januari is ons kantoor wel geopend, maar zullen wij mogelijk minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Vanaf 7 januari zullen wij ons weer met het hele team inzetten om van uw opdrachten een succes te maken.

Met de meeste hoogachting,

Het team van Vcreations

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Vcreations
  5. Fijne feestdagen en een succesv..
Top