Bereik vergroten van LinkedIn pagina

LinkedIn is een gratis social platform die zich specifiek richt op professionals en op het zakelijk netwerken. Als bedrijf is het dan ook interessant om een account te hebben op dit platform. Maar het verzamelen van volgers voor uw LinkedIn bedrijfspagina kan wel eens lastig zijn. Gelukkig heeft LinkedIn een nieuwe functie uitgebracht waardoor dit een stuk makkelijker gaat. Met deze functie van LinkedIn kunt u uw persoonlijke connecties uitnodigen om uw LinkedIn bedrijfspagina te volgen.


LinkedIn bedrijfspagina connecties uitnodigen

Zelf het bereik vergroten van LinkedIn bedrijfspagina

Met de nieuwe update van LinkedIn

LinkedIn heeft deze nieuwe functie nog maar net toegevoegd. Het is een functie speciaal voor bedrijfspagina’s. Deze functie is een interessante mogelijkheid die u kunt gebruiken als beheerder van uw ‘LinkedIn bedrijfspagina’. Het is soms knap lastig om als bedrijf snel een groter bereik te krijgen op LinkedIn. Met deze nieuwe update wordt het u veel makkelijker gemaakt. U kunt iemand uit uw persoonlijke connecties uitnodigen om uw LinkedIn bedrijfspagina te volgen. Daarnaast zullen mensen uit uw persoonlijke connecties eerder geneigd zijn om uw LinkedIn bedrijfspagina te volgen.

Bereik vergroten van LinkedIn bedrijfspagina met eigen connecties

Het gaat eigenlijk vrij simpel

Als bedrijf wilt u natuurlijk profiteren van deze LinkedIn update. Maar hoe doet u dit precies? Volg de volgende stappen om zelf het bereik te vergroten van de LinkedIn bedrijfspagina:

Optie 1: Ga naar de beheerdersweergave van uw LinkedIn bedrijfspagina
Als u uw LinkedIn bedrijfspagina in de beheerdersweergave heeft, dan ziet u aan de rechterkant een blok waarmee u uw persoonlijke connecties kunt uitnodigen om uw LinkedIn bedrijfspagina te volgen.

Persoonlijke connecties uitnodigen op LinkedIn

Als deze functie niet gelijk verschijnt op uw LinkedIn bedrijfspagina, dan kunt u deze functie ook op een andere manier vinden.

Optie 2: Navigeer naar ‘Tools voor beheerders’
Klik vervolgens op de optie 'Connecties uitnodigen'. Er verschijnt dan een scherm waarbij u uw persoonlijke connecties kunt uitnodigen.

Nieuwe update van LinkedIn

Denk bij het toevoegen van uw persoonlijke connecties er wel aan om vooral de relevante connecties uit te nodigen. Het kost zoals u kunt zien weinig moeite. Maar het kan veel relevante volgers voor uw LinkedIn bedrijfspagina opleveren. Tussen deze relevante volgers kunnen misschien interessante leads zitten.

Nieuwe LinkedIn update...

...niet voor iedereen al beschikbaar

Omdat deze nieuwe update nog maar net is uitgerold is deze functie nog niet bij iedereen beschikbaar. Omdat LinkedIn updates nooit direct voor iedereen beschikbaar stelt, kan niet iedereen direct aan de slag met deze nieuwe functie. Bent u een van de gelukkige die wel al uw connecties voor uw LinkedIn bedrijfspagina kunt uitnodigen? Ga hier dan snel mee aan de slag! Het is juist interessant om dit nu te gaan doen, omdat niet iedereen deze functie nog heeft.

Wel moet u rekening houden dat uw LinkedIn bedrijfspagina helemaal up-to-date is voordat u uw persoonlijke connecties gaat uitnodigen. Staan de linkjes goed naar de website? Is uw bedrijfsinformatie actueel? Het is belangrijk dat dit goed staat.

Als u deze functie nog niet heeft, dan zult u helaas eventjes geduld moeten hebben. Vraag in de tussentijd aan uw collega’s of zij al toegang hebben tot deze functie.

Bent u startende ondernemer en heeft u nog geen LinkedIn bedrijfspagina of bedrijfswebsite? Dan kunt u bij ons websites voor bedrijven laten maken!

Ook interessant:
 • Doelgroep van webshop bepalen Doelgroep van webshop bepalen Heeft u een prachtige en goedwerkende webshop opgebouwd maar valt de conversie tegen? Dit is natuurlijk niet wat u gehoopt had, zeker omdat u als webwink..
 • Goede product teksten schrijven Goede product teksten schrijven Het hebben van wervende productteksten kan doorslaggevend zijn voor het succes van uw webshop. Goede productteksten zijn teksten die uw doelgroep aanspre..
 • Bereik vergroten van LinkedIn pagina Bereik vergroten van LinkedIn pagina LinkedIn is een gratis social platform die zich specifiek richt op professionals en op het zakelijk netwerken. Als bedrijf is het dan ook interessant om ..
 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. Social media
 5. Bereik vergroten van LinkedIn p..
Top