E-mail marketing

Relaties versterken, actief en persoonlijk klanten benaderen

Trouwe klanten wilt u natuurlijk het liefst. Het is ook makkelijker bestaande klanten opnieuw te winnen dan hele nieuwe bezoekers te werven. Omdat de gegevens van bestaande afnemers al bekend zijn, is het mogelijk op een meer persoonlijke manier te communiceren. E-mail marketing zorgt voor loyaliteit en dus een trouwe klantenkring!

e-mail marketing

Persoonlijke mailings

Geen spam, maar interessante mails

E-mail marketing is een van de meest effectieve manieren van online marketing. De juiste boodschap op het juiste moment. Tegenwoordig wordt e-mail marketing niet meer ingezet voor massacommunicatie, maar worden de mailings gepersonaliseerd. Iedere bezoeker krijgt mailings waar zij iets aan hebben. Wij verzorgen een effectieve e-mail marketing op het juiste moment. Zo worden de mails gelezen en niet als spam aangezien. U kunt bezoekers aan uw website binden en ervoor zorgen dat zij (opnieuw) bij u bestellen.

Overtuigende nieuwsbrieven

Mailings die zorgen voor conversie

Natuurlijk moet de mail niet alleen gelezen worden, hij moet tot actie aanzetten. Met een overtuigende tekst en een goede call to action klikken lezers door naar uw website. Zij komen direct op de pagina die voor conversie zorgt. Door middel van analyses kijken wij welke elementen van uw e-mail marketing voor conversies zorgen. Daar bouwen we verder op. Zo zal uw website maximaal presteren!

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Online marketing
  3. E-mail marketing

Internetbureau voor effectieve websites!

Uw bedrijf promoten met een bedrijfswebsite, producten verkopen via een webwinkel of een stijlvolle applicatie laten maken? Wij kunnen het en doen het graag!

Start uw project
030 760 30 30
Top