Linkbuilding

Meer links, meer autoriteit en dus meer bezoekers.

Linkbuilding, de online waarde van uw site vergroten. Gevonden worden in het al maar groeiende internet wordt steeds lastiger. Vandaar wordt tegenwoordig vaak via andere sites een netwerk van links opgebouwd. Linkbuilding kan worden ingezet voor zoekmachine optimalisatie. Relevante backlinks van andere websites tellen namelijk mee voor de waarde van uw website. Wij vergroten dit online netwerk voor u!

linkbuilding

Relevante links

Interne en externe verwijzingen

Het gevaar met linkbuilding zit in de relevantie van de link. Kwaliteit gaat hierbij boven kwantiteit. Als een externe website met veel autoriteit naar u linkt, zal dit een enorm effect hebben op uw vindbaarheid. Deze kwalitatieve backlinks kunnen voortkomen uit bijvoorbeeld blogs of artikelen. Ook interne links en verwijzingen via social media zullen de positie in zoekmachines verbeteren. Onze online marketing experts zullen ervoor zorgen dat uw website via linkbuilding optimale resultaten behaald.

Hoe werkt linkbuilding?

Wij gebruiken voor linkbuilding de volgende methodieken:

  • Aanmelding van uw website bij trefwoordrelevante webgidsen;
  • Het creëren en publiceren van waardevolle informatie op uw website, waardoor bezoekers automatisch backlinks naar uw pagina vermelden;
  • Het plaatsen van uw pagina’s met nieuwswaarde op social bookmarking websites;
  • We ruilen links met onderwerp gerelateerde websites, waarbij we de backlink niet op uw website vermelden, maar op een website uit ons eigen netwerk;
  • We participeren op weblogs, forums en blogs door over uw onderwerp mee te praten en in de reactie een backlink naar uw website op te nemen;
  • We gaan artikelen en persberichten verspreiden;
  • Wij schrijven mooie artikelen voor op de websites van anderen en nemen binnen deze artikelen een backlink naar uw website op.

Linkwissels en meer

De beste linkbuilding strategie

Voor de beste linkbuilding strategie is het belangrijk verschillende manieren toe te passen. Een combinatie van relevante backlinks, interne links en andere linkbuilding methodes maken de website beter vindbaar! Een vaak tijdrovende klus die wij met onze ervaring graag voor u klaren. U wilt dit toch ook liever aan professionals overlaten? Neem daarom contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor linkbuilding!

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Online marketing
  3. Linkbuilding

Internetbureau voor effectieve websites!

Uw bedrijf promoten met een bedrijfswebsite, producten verkopen via een webwinkel of een stijlvolle applicatie laten maken? Wij kunnen het en doen het graag!

Start uw project
030 760 30 30
Top