Landingspagina laten maken

Bereik meer bezoekers die klanten worden

Een goede landingspagina laten maken waarmee u bezoekers kunt bereiken en binden? Wij kunnen een SEO landingspagina maken. Met zulke landingspagina's bereiken we gratis relevante bezoekers via Google. De doeltreffende indeling, fantastische foto's en wevende teksten genereren contactmomenten met die bezoekers. Het maakt niet uit hoeveel landingspagina's u nodig heeft. Wanneer er eentje gemaakt is, kunt u die zelf oneindig dupliceren. De beste landingspagina maken? Demo bekijken van een referentie

Beste landingspagina laten maken

Laat landingspagina's voor u werken

Ontvang bezoekers

Google zal uw landingspagina's naadloos begrijpen. Daardoor scoort u gratis meer relevante bezoekers.

Meer leads
Snel resultaat
Krijg contactmomenten

U wilt niet alleen een mooi visitekaartje. U wilt een goede landingspagina maken voor meer leads. Wij doen dat.

Hoger in Google
Zelf aanpassen

U kunt u landingspagina's zelf beheren zonder gestuntel zoals met Wordpress. We koppelen een premium CMS.

Uitgebreid CMS

Perfecte landingspagina

Wij zorgen dat alles klikt

U wilt de beste landingspagina laten maken? Wij doen dat al sinds 2004. Inmiddels hebben wij er meer dan 100.000 in beheer. Wij weten daardoor precies wat werkt en ook wat niet. In alle landingspagina's zetten wij het volgende centraal:

 • Wij verdiepen ons in uw business. Uw business is onze business;
 • Wij leveren service. Ook na online plaatsing;
 • Wij bouwen de pagina die u nodig heeft, niet alleen die u vraagt;
 • Wij hechten veel waarde aan lange termijn relaties met klanten.

Contact opnemen Gratis & vrijblijvend

goede landingspagina bouwen

Beste landingspagina laten maken

100K+ landingspagina's voor 500+ klanten ervaring

"Wij hebben een webwinkel laten bouwen met meertalige SEO landingspagina's bij website maker Vcreations. Er wordt goed meegedacht en er zijn diverse ideeën de revue gepasseerd. Inmiddels zijn wij in 12 landen actief. Een aanrader."
via LinkedIn8 November B2B webshop Beetronics
Thomas DekkerDGA bij Beetronics

Landingspagina maken

Snel meer leads, minder kosten

U heeft een doel. Betaalbaar meer leads genereren. Daarom verdiepen wij ons voordat we uw landingspagina maken grondig in de wensen van uw bezoekers en stemmen we uw landingspagina's daar vervolgens naadloos op af. Goede landingspagina laten maken? We hanteren KISS.

Goede landingspagina maken die het kort en simpel houdt. Daardoor weet uw bezoeker hoe de landingspagina's werken. Onze webdesigner maakt een doeltreffend ontwerp, een goed formulier en plaatst knoppen. We schrijven logische teksten en plaatsen goede foto's.

Onze aanpak Ga voor meer leads

Beste landingspagina maken

Perfecte landingspagina laten maken?

Onze landingspagina's zijn bekend van TV

 • NPO1
 • RTL 4
 • De Telegraaf
 • 3FM
 • Emerece
 • NuJij
 • Frankwatching

SEO landingspagina

Win relevante bezoekers

Goede landingspagina laten maken zonder bezoekers daar heeft u niks aan. Een landingspagina maken doet u als onderdeel van uw marketingstrategie. Wij brengen relevante bezoekers op uw landingspagina's met SEO en SEA. SEO landingspagina maken?

Wilt u de perfecte landingspagina laten maken. Integreer uw SEO landingspagina in de marketing. Wij hanteren SEO technieken, brengen het zoekgedrag van uw klant in kaart en verzorgen SEO friendly content. SEO landingspagina maken om op SEA te besparen? Regelen we!

SEO aanpak Gratis & vrijblijvend

SEO landingspagina laten maken

Goede landingspagina laten maken

Dit gaat u daarbij helpen

Hoe kan ik de beste landingspagina maken?

De beste landingspagina laten maken is goed te doen wanneer uw website daarvoor is ingericht en u zich focust op een specifieke doelgroep. Waarom heeft de doelgroep interesse in uw goede landingspagina? Uw doelgroep orienteert zich op basis van kennis, prijs, snelheid en kwaliteit. De beste landingspagina laat uw product of dienst uitschieten op tenminste een van deze factoren. Welke frustratie neemt u weg? Welk probleem kost u op? Wat doet u anders dan de rest? Een goede landingspagina maken begint met de boodschap. Wilt u een perfecte landingspagina laten maken? Wij kunnen de perfecte landingspagina maken, maar wanneer u product of dienst niet concurreert dan kunnen we het conversiepercentage lastig garanderen. 

Kan ik zelf een goede landingspagina maken?

Zelf een goede landingspagina maken is mogelijk. Al helemaal wanneer u zich richt op een niche. U scoort de posities in Google dan eenvoudig en adverteren in zoekmachines is voordelig. Verwerk goede titels, speel in op de behoefte met afbeeldingen, maak de eerste alinea perfect, schrijf teksten die wervend zijn, toon uw ervaring in getallen en voeg goede call to actions toe. Wilt u scoren op zoekwoorden met een groot zoekvolume? In dat geval snel een goede landingspagina laten maken. Het krijgen van bezoekers wordt lastiger en daardoor fors duurder. Elke bezoeker die niet concerteert is waste. Daardoor levert uw marketingbudget minder op wanneer u geen perfect landingspagina heeft.

Wat kost een landingspagina ongeveer?

Wilt u een goedkope landingspagina laten maken? Ga dan zelf aan de slag. Het kost dan alleen tijd. Wilt u een goede landingspagina laten maken? De kosten daarvoor hangen samen met uw doelstellingen. Wilt u scoren op zoekwoorden zoals 'geld lenen zelfstandige'? U betaald dan ongeveer 250 euro per klik in Google Ads! Om een goed rendement te behalen moet u een perfecte landingspagina laten maken. Is de concurrentie wat kleiner? Sommige zoekwoorden kosten maar 10 cent per klik. U kunt dan gerust zelf een goedkope landingspagina maken. De kosten van een landingspagina liggen gemiddeld rond de 750 euro. U heeft dan sprekend beeldmateriaal, wervende teksten en een doeltreffende pagina die voor iedereen te begrijpen is.

Andere vraag?Contact

Wordt beter vindbaar en meer conversie

Wij maken bestaande websites succesvol met effectieve landingspagina's. Wilt u landingspagina’s laten maken? Met landingspagina’s kunnen wij de vindbaarheid van uw website in zoekmachines verbeteren. Landingspagina's laten maken die goed functioneren en vindbaar zijn. Wij maken graag uw landingspagina's.

Landingspagina maken voor meer conversie?

Wij maken landingspagina's die echt scoren

Top landingspagina laten maken

Landingspagina's opzetten?

Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan voor een planning met prijsopgave. Uw offerte betreft landginspagina’s laten maken binnen 48 uur in huis. Offerte aanvragen

Onze landginspagina’s

 • Hebben 400 – 600 woorden;
 • Zijn perfect geoptimaliseerd;
 • Hebben een zoekwoorddichtheid van 4%;
 • Zijn makkelijk te scannen;
 • Hebben een conversiepercentage van 7%.

Landingspagina's maken die scoren

Wij maken landingspagina's die scoren. Zo wordt onze landingspagina voor bijvoorbeeld datingsites maandelijks op 25 verschillende zoekwoorden gevonden en heeft deze pagina ongeveer 100 unieke bezoekers via Google per maand.

Wat zijn landingspagina’s

Landingspagina’s laten maken is een uiterst effectieve vorm van zoekmachine optimalisatie. Landingspagina’s zijn pagina’s op uw website die speciaal zijn ingericht voor zoekmachines. Uiteraard moet de tekst op een landingspagina voor de bezoeker geschreven zijn, maar er wordt wel rekening gehouden met zoekwoord optimalisatie. Het streven is om 4% van de tekst uit het belangrijkste zoekterm te laten bestaan, ook wel een zoekwoorddichtheid van 4% genoemd.

Werkende landingspagina’s laten maken

Uiteraard wilt u niet alleen landingspagina’s laten maken die goed gevonden worden, de landginspagina’s moeten ook functioneren en de bezoeker aanzetten tot actie. Bij ons kunt u doordachte landingspagina’s laten maken. Zo zorgen wij ervoor dat de landingspagina’s in de stijl van uw website worden weergegeven. We voorzien uw landingspagina’s van duidelijke koppen, opsommingen en opvallende knoppen. Hiermee maken we mogelijk dat bezoekers uw landingspagina’s snel kunnen scannen, begrijpen en uiteindelijk klikken op de goal to action.

Waarom landingspagina’s laten maken?

Naast het feit dat uw website met goed geoptimaliseerde landingspagina’s beter gevonden wordt, kunt u uw landingspagina’s ook inzetten voor marketing doeleinden. Ons uiteindelijke doel is om 7% van de bezoekers van een landingspagina op de contact of offerte knop te laten klikken. Een landingspagina laten maken waarbij het conversiepercentage 7% is? Wij doen het!

Landingspagina's opzetten

Landingspagina's opzetten kunt u zelf doen, maar doen ze dan wat ze moeten doen? Laat ons uw landingspagina's opzetten.

 1. Website laten maken
 2. Landingspagina laten maken
Perfecte landingspagina laten maken Meer Met alleen een mooie landingspagina komt u er niet..

Doeltreffend design
Snelle & veilige pagina's
Goede posities in Google
Simpel aan te passen

Offerte aanvragen 4.7/5 - 500+ klanten
Meer leads!

Doeltreffend

Wij zetten uw doelgroep aan tot actie met een waanzinnige website. Daardoor krijgt u meer leads.

Veilig & betrouwbaar

Wees gerust, alle gegevens zijn veilig. We maken uw website, webshop of platform veilig, snel & betrouwbaar.

Beheren zonder gedoe

Geen gestuntel. U beheert uw website eenvoudig zelf, met ons in eigenhuis gemaakte CMS.

030 760 30 30
Top