Ons ontstaan

2004 - Oprichting Webtweak

Wij zijn sinds 2004 gevestigd in IJsselstein. Jeffrey Vreeswijk heeft destijds samen met een compagnon internetbureau Webtweak opgericht. Vanuit het ouderlijk huis werden er websites gemaakt voor de wat kleinere bedrijven. Op een gegeven moment dacht Jeffrey dat het anders moest.

Vcreations

2007 - Vcreations opgericht

In 2007 is Vcreations - internet diensten geboren. Jeffrey heeft voor de duur van 5 jaar websites gemaakt naast zijn studie.

Vcreations webdesign BV

2012 - Vcreations werd Vcreations webdesign BV

Vanaf 2012 werd er fulltime aan het bedrijf gewerkt. Het bedrijf groeide en de besloten vennootschap Vcreations webdesign BV werd opgericht. In 2012 kregen wij ons eerste kantoor in IJsselstein. Er werd direct personeel aangenomen. In 2013 werd dit kantoor te klein. Wij zijn snel verhuisd naar een groter kantoor en daar zitten wij nu nog steeds.

Op dit moment werken er 12 specialisten voor Vcreations webdesign BV.

Verder professionaliseren

Heden tot nu - Altijd een stapje verder

Door de jaren heen zijn we erg gegroeid. Zowel in mankracht als in professionaliteit. We zijn met de tijd mee gegaan en blijven ons ontwikkelen op het gebied van webdesign. Bij ons kunt u websites laten maken die uniek, effectief en doeltreffend zijn. U zult uw concurrentie altijd een stapje voor zijn als u bij ons internetbureau een website laat ontwikkelen.

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Ons ontstaan
030 760 30 30
Top