Onze kracht

Met plezier werken aan duurzame oplossingen

Met veel plezier aan duurzame websites werken. En dat voor blije opdrachtgevers. Wij leveren oplossingen die uw klanten het beste kunnen bedienen. Dit doen wij in een vertrouwde omgeving en zonder bazen. Wij werken niet met open-source. Wij hebben eigen systemen, die zich al tig keer bewezen hebben. Onze kracht

Webdesign

1. Duurzaam

Uw business is onze business en daar verdiepen wij ons in. Wij bedienen uw klant.

No dirty tricks

2. Ervaren

Wij zijn geen nieuwkomer. Wij maken uw verschil met ervaring. We bestaan al sinds 2004.

15 jaar ervaring

3. Plezier

Wij werken met plezier. Wij geloven dat wij klanten blijer kunnen maken met meer plezier.

100% passie

4. Geen bazen!

Wij leggen wel verantwoording af, maar alleen aan onszelf. Niet aan een management.

Geen management

5. Transformeren

Met 1000 SiteCMS gebruikers zien wij waar vraag naar is. Wij innoveren niet. Wij transformeren.

Solide fundament

Blog

Lees alle nieuwtjes op het gebied van webdesign, tips and tricks. Maandelijks nieuwe artikelen.

Blog

Duurzaam

Uw business is onze business

En daar verdiepen wij ons in. Wij nemen de tijd om ons te verdiepen in uw merk. Wij leven ons in in uw klant. We denken na over hoe wij die het best kunnen bedienen en komen dan ook met een oplossing die daaraan bijdraagt. Design, techniek en marketing worden volledig op elkaar afgestemd. Geen dirty tricks, alles voor een duurzaam online eindproduct.

Ervaren

Sinds 2004

Zo maakten wij 15 jaar geleden onze eerste website. Met top posities in Google en overtuigende designs scoorden we al snel betaalbare leads. Wij zochten continu de grenzen op. Daar zijn wij mee gegroeid, inmiddels zijn wij honderden websites verder en daarom doen we dit nu nog steeds.

Plezier

Blije medewerkers is gelijk aan blije klanten

Wij geloven dat er meer resultaat behaald wordt wanneer men met plezier werkt. Bij ons werken alleen mensen met 100% passie voor het vak. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Daar zijn we allergisch voor. Zelfs in de avonduren wordt er veel bijgeleerd en worden de systemen continu verbeterd.

Geen bazen!

Lekker, niet luisteren naar het management

Wij hanteren een bedrijfscultuur zonder management. Geen bazen, heerlijk! Daardoor kan iedereen in ons team het maximale uit zichzelf halen. Onze collega’s vertrouwen elkaar, nemen verantwoordelijkheid en hebben beslissingsbevoegdheid. Dat geeft plezier en met meer plezier maken wij klanten blijer.

Transformeren

Anticiperen op de vraag

Wij hebben eigen systemen. Alles is gebaseerd op een solide fundament. Daardoor zijn onze websites schaalbaar, eenvoudig te onderhouden en makkelijk uit te breiden. Onze oplossingen zijn klaar om verder te groeien. Waar is vraag naar? Dat houden wij continu bij. En daar passen wij onze systemen weer op aan.

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Onze kracht
030 760 30 30
Top