Doordachte aanpak

Handen uit de mouwen

We beginnen met de conceptfase. We gaan samen plannen maken. In de ontwerpfase worden deze plannen verwerkt in overtuigende ontwerpvoorstellen. Daarna worden state of the art technologieën aan uw website gekoppeld in de realisatiefase. Na goedkeuring zetten wij uw website online, gaan we traffic genereren en uw website nog verder verbeteren. Bekijk aanpak

Aanpak Webdesign

Conceptfase

Plannen en doelstellingen bepalen. Na akkoord op offerte van start.

Aanpak

Ontwerpfase

In samenspel overtuigende ontwerpvoorstellen maken.

Ontwerpen

Realisatiefase

Na akkoord op de ontwerpen wordt uw website daadwerkelijk gemaakt.

Bouwen

Samen bouwen aan succes

Met 100% tevredenheidsgarantie

Bij het begin beginnen

Succes begint met een doordacht plan

Bij het begin beginnen. U kunt ons bedrijf bezoeken. Dan gaan we duidelijke afspraken maken. U verteld ons wat uw ideeën zijn en wij luisteren. Wij gebruiken onze ervaring om deze ideeën nog beter te maken. Er worden plannen gevormd.

Daarnaast worden er meetbare doelstellingen bepaald. Uit de conceptfase komt een gedetailleerde offerte. Deze offerte is voorzien van duidelijke afspraken, een planning, een heldere project omschrijving en een begroting.

Offerte aanvragen
webdesign plannen

Doeltreffend ontwerp

Klanten boeien met overtuigende websites

Daar gaan we voor. Uw bedrijf wordt onder de loep genomen. Wij bestuderen uw doelgroep en weten wat u wilt uitstralen. We gaan ervoor zorgen dat uw bezoekers uw merk zien zoals wij willen dat zij het zien. Ook pakken we de doelstellingen erbij.

Wij maken een ontwerp dat uw bezoeker aanzet tot actie. Uw feedback is daarbij van harte welkom. U wordt betrokken bij het proces. Uiteindelijk moeten wij samen blij zijn met het ontwerp. De eerste indruk maken we namelijk maar een keer.

Webdesign
webdesignen

Duurzame bouwen

Met state of the art technologie

Met alleen een mooie website komt u er niet. Wij maken uw website betrouwbaar, veilig en snel. Wij hanteren een werkwijze gebaseerd op Scrum. Via onze projectomgeving kijkt u online mee en kunt u feedback geven op iedere oplevering.

Heeft u liever een bewezen concept of wilt u een website op maat? Geen uitdaging is ons te gek. Geen koppeling is ons te groot. Wij pushen ons tot het beste resultaat. Uw website wordt gekoppeld aan SiteCMS, ons eigen veelzijdige beheersysteem.

Webtechniek
webtechniek

Meer leads, minder kosten

Daar doet u het namelijk voor

Na oplevering begint het echte werk. Leads genereren en resultaat meten. Komen de juiste bezoekers op uw website? Heeft uw website het gewenste resultaat? We analyseren waar de website beter kan presteren en blijven dit continue verbeteren.

Wij geven u graag advies over het adverteren op internet (SEA) en de verdere optimalisatie voor zoekmachines (SEO). Daarmee bereiken we meer bezoekers die ook echt interesse hebben. En die wilt u graag, want die converteren beter.

Online marketing
Nazorg

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Websites
  3. Doordachte aanpak
030 760 30 30
Top