Meteen aan het werk

Scrum aanpak, goede samenwerking en top service

We beginnen met de conceptfase. Samen met u worden er plannen gemaakt. In de ontwerpfase worden deze plannen met doelstellingen verwerkt in overtuigende ontwerpvoorstellen. Daarna worden state of the art technologieën aan uw website gekoppeld in de realisatiefase. Na goedkeuring zetten wij uw website online, gaan we traffic genereren en uw website nog verder verbeteren. Bekijk aanpak

Aanpak Webdesign

1. Concept

Plannen en doelstellingen bepalen. Na akkoord op offerte van start.

Aanpak

2. Ontwerpen

In samenspel overtuigende ontwerpvoorstellen maken.

Ontwerpen

3. Bouwen

Na akkoord op de ontwerpen wordt uw website daadwerkelijk gemaakt.

Bouwen

4. Nazorgen

Na lancering begint het echte werk. Optimaliseren en vindbaar maken.

Optimaliseren

Zo bouwen wij uw website

Teamwork, betrokkenheid en volledig naar wens

Maar, bij het begin beginnen

Succes begint met een doordacht plan

Bij het begin beginnen. Duidelijke afspraken maken. U verteld ons wat uw ideeën zijn en wij luisteren. Wij gebruiken onze ervaring om deze ideeën nog beter te maken. Er worden plannen en afspraken gemaakt.

Daarnaast worden er doelstellingen gevormd. Uit de conceptfase komt een uiterst gedetailleerde offerte. Deze offerte is voorzien van duidelijke afspraken, een planning, een heldere project omschrijving en een begroting.

Toonaangevend ontwerp

Klanten boeien met overtuigende websites

Na akkoord beginnen wij aan het ontwerp van uw website. Uw bedrijf wordt onder de loep genomen. Wij bestuderen uw doelgroep en weten wat u wilt uitstralen. Daarna pakken we de doelstellingen erbij.

Aan de hand van uw wensen maken wij met onze expertise overtuigende ontwerpen. Feedback is van harte welkom, zodat u zelf betrokken blijft bij het proces.

Oneindig veel mogelijkheden

Met state of the art technologie

Als het design naar wens is gaan wij beginnen aan de technische realisatie.
Wij hanteren een efficiënte werkwijze gebaseerd op Scrum. Via onze projectomgeving kijkt u online mee en kunt u puntsgewijs feedback geven op iedere oplevering.

State of the art technologie wordt gemaakt en gekoppeld aan een efficiënte beheeromgeving. Als eindresultaat komt uw website online!

Traffic genereren en verbeteren

SEA, SEO en conversiegericht

Na livegang begint het echte werk. Resultaten meten. Komen de juiste bezoekers op uw website? Zijn dit er genoeg? Geeft uw website het gewenste resultaat? Door deze analyses kijken we waar de site nog beter op kan presteren en blijven dit continue verbeteren.

Wij geven u graag advies over het adverteren op internet en de verdere optimalisatie voor zoekmachines. Zo wordt juist uw website een echte conversieknaller.

  1. Website laten maken
  2. Websites
  3. Meteen aan het werk
Persoonlijk advies? 030 760 30 30
Top