State of the Art webtechniek

Alles voor de beste performance

Techniek is pas goed wanneer u er niks van merkt. Vooral bij problemen ziet u het belang van techniek. U hoeft zich daar bij ons geen zorgen om te maken. Gewoon omdat het goed werkt. Een cloudoplossing, de nieuwste technieken en zeer ervaren ontwikkelaars die voor u klaar staan. Daarmee maken wij het verschil. Onze kracht

webtechniek

Nieuwste versie!

Door onze cloudoplossing heeft u altijd de nieuwste versie.

Cloudoplossing

Eigen CMS!

Met ons eigen SiteCMS krijgt u de volledige regie.

Zelf beheren

Getest op alle apparaten!

Onze websites zijn echt op alle apparaten net zo effectief.

Responsive webdesign

Gratis updates door cloud

Stabiel, gratis updates en efficient

Uw nieuwe website wordt technisch onderhouden in de cloud. Eindelijk niet meer handmatig updaten zoals met Open Source. Van ons beheersysteem heeft u altijd de nieuwste versie. Wij werken met de aller nieuwste technieken.

En terwijl u dit leest vind er waarschijnlijk weer een update plaats. Uw website loopt zo altijd voor op de concurrentie.

Technisch gezien perfect

Niet alleen op de voorgrond het beste

Technisch maken wij uw website net zo mooi als de voorkant. De website moet snel, veilig en vooral betrouwbaar zijn. Wij maken dat mogelijk met een doordachte ontwikkelmethode. Geautomatiseerd versiebeheer en een volledige wijziging historie vinden wij vanzelfsprekend.

PHP7.3, MySQL, Jquery, Angular of Node.js? Uw ontwikkelteam spreekt echt iedere taal. Uw website wordt gebaseerd op Phalcon, verreweg het snelste framework dat er bestaat.

Beheer uw website zelf

Uw CMS volledig op maat

Een nieuwe webpagina is zo gemaakt. Nieuws toevoegen, foto's wijzigen of een webpagina optimaliseren voor zoekmachines. Met ons eigen intuitieve beheeromgeving kunt uzelf verbluffende dingen doen. Fascinerend voor uzelf, fantastisch voor uw klanten.

U houdt de controle. Wij leveren een beheeromgeving die aan uw behoefte wordt samengesteld. Daardoor is een ingewikkelde gebruiksaanwijzing verleden tijd! Komt u er even niet uit, dan helpen wij u graag verder op weg.

Responsive: Op alle apparaten goed

Overal en altijd net zo effectief!

Een belangrijke techniek op dit moment is responsive webdesign. Dit houdt in dat de website zich aanpast naar het apparaat waarop hij wordt getoond. Zo werkt hij op een smartphone net zo goed als op een computer.

Voor de gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine optimalisatie van uw website is dit de beste techniek. Wij weten welke technieken voor uw website belangrijk zijn!

  1. Website laten maken
  2. Websites
  3. State of the Art webtechniek
Persoonlijk advies? 030 760 30 30
Top