Veilige website techniek

Alles voor de beste performance

Techniek is pas goed wanneer u er niks van merkt. Vooral bij problemen ziet u het belang van techniek. U hoeft zich daar bij ons geen zorgen om te maken. Gewoon omdat het goed werkt. Een cloudoplossing, de nieuwste technieken en zeer ervaren ontwikkelaars die voor u klaar staan. Daarmee maken wij het verschil. Onze kracht

webtechniek

Gratis updates

Door onze cloudoplossing heeft u altijd de nieuwste versie.

Cloudoplossing

Veilige techniek

Onze ontwikkelaars spreken echt iedere programmeertaal.

Mogelijkheden

Gratis updates door cloud

Stabiel, gratis updates en efficient

Uw nieuwe website wordt technisch onderhouden in de cloud. Eindelijk niet meer handmatig updaten zoals met Open Source. Van ons beheersysteem heeft u altijd de nieuwste versie. Wij werken met de aller nieuwste technieken.

En terwijl u dit leest vind er waarschijnlijk weer een update plaats. Uw website loopt zo altijd voor op de concurrentie. Met onze eigen hosting service tackelen wij afhankelijkheden. Het is betrouwbaar en 24/7 bereikbaar. Waar ook ter wereld.

Contact opnemen
cloud webtechniek

Betrouwbaar en veilig

Niet alleen op de voorgrond het beste

De website moet snel, veilig en vooral betrouwbaar zijn. Wij maken dat mogelijk met een doordachte ontwikkelmethode. Geautomatiseerd versiebeheer en een volledige wijziging historie vinden wij vanzelfsprekend.

Technisch maken wij uw website net zo mooi als de voorkant. PHP7.3, MySQL, Jquery, Angular of Node.js? Uw ontwikkelteam spreekt echt iedere taal. Uw website wordt gebaseerd op Phalcon, verreweg het snelste framework dat er bestaat.

Voorbeelden
webtechniek

Beheer uw website zelf

SiteCMS: volledig op maat

Een nieuwe webpagina is zo gemaakt. Nieuws toevoegen, foto's wijzigen of een webpagina optimaliseren. Met ons eigen intuitieve beheeromgeving kunt uzelf verbluffende dingen doen. Fascinerend voor uzelf, fantastisch voor uw klanten.

U houdt de controle. Wij leveren een beheeromgeving die aan uw behoefte wordt samengesteld. Daardoor is een ingewikkelde gebruiksaanwijzing verleden tijd! Komt u er even niet uit, dan helpen wij u graag verder op weg.

Demo plannen
CMS
  1. Website laten maken
  2. Websites
  3. Veilige website techniek
030 760 30 30
Top