Bied website

Wat is een bied website?

Een biedsite is een veilingsite en wordt vaak ook wel een centenveiling, puntenveiling of pennyauction genoemd. Het verdienmodel zit hem in de aanschaf van biedpunten. Met deze punten wordt op producten geboden. Ieder bod kost een punt. Een bod verhoogt de prijs en de veilingtijd met een vaste waarde, dat per veiling instelbaar is.

Bied website laten maken

Succesvolle bied website laten maken

Gewoon bieden op een buitengewone manier

Een bied site beginnen die met uiterste precieze ontworpen en gemaakt is. Voortaan kunt u inkomsten genereren met de verkoop van biedpunten. De biedsite applicatie is zelfs zo efficiënt, dat er wel 200 keer tegelijkertijd een bod geplaatst kan worden. Wanneer u een biedpunt voor 50 cent verkoopt, kunt u 100 euro per seconde verdienen! Dat is nu een bied site starten die inkomsten kan genereren.

100% unieke bied website starten

Niet zomaar een biedsite maken maar die van u

Bij ons wordt u betrokken bij de gefaseerde realisatie van uw biedsite. Wij maken wat u wilt, maar dan nog beter! Wij willen de bied website opzetten die uw wensen zal overtreffen.

Bekende biedsite laten maken

Onze websites hebben kan op succes en zijn bekend van:

  • NPO1
  • RTL 4
  • De Telegraaf
  • 3FM
  • Emerece
  • NuJij
  • Frankwatching"Sinds onze lancering begin mei is het hard gegaan. Inmiddels bezoeken maandelijks ruim 25.000 mensen onze website en hebben we vele duizenden leden. We werken constant aan de verdere ontwikkeling van de website."
MrVeiling via Frankwatching

Eigen bied website beginnen

Eigen bied website beginnen?

Uw eigen bied website, zijn tijd ver voorruit

Wij zijn sinds 2004 de specialist in dit type. Met onze expertise willen graag uw bied site opzetten. Uw bied website laten maken, die precies doet wat u verwacht. Een bied website starten waarbij ieder bod even innovatief is.

Succesvolle bied website opzetten

Succes zit in service, ook na oplevering!

Stijlvol een bied website beginnen met een partij waarbij de ontwikkelaars tot het uiterst gaan. Ook na oplevering. Wij vinden dat vanzelfsprekend.

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Bied website

Inkomsten genereren met bied website?

Online bieden van het hoogste niveau. Spetterend design, krachtige veilingtechniek en goed vindbaar met zoekmachines. Wij leveren top service, ook na oplevering!

Ja, stuur offerte
030 760 30 30
Top