Linkbuilding

Resultaatgerichte linkbuilding

Heeft u een website, is deze website goed geoptimaliseerd maar scoort de website toch nog niet goed? Heeft u al eens gedacht aan linkbuilding? Met linkbuilding geven wij als webbouwer uw webpagina's meer bekendheid op het internet. Onder andere door linkbuilding worden uw pagina's beter gevonden.

Waarom linkbuilding bij ons?

 • Uitgebreid onderzoek naar uw bedrijf
 • Wij hebben veel SEO kennis;
 • Wij weten welke links voor u belangrijk zijn;

Linkbuilding uitbesteden?

Offerte

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Linkbuilding wordt door ons als website specialist uitgevoerd met als doel het genereren van links (ook wel backlinks of inlinks genoemd) vanaf externe websites naar een specifieke website, in dit geval uw website. Het doel van linkbuilding is het verkrijgen van een hogere positie in zoekmachines, vooral in Google op voor de webpagina relevante zoektermen.

Kwaliteit linkbuilding

Wij leveren kwalitatief hoogstaande linkbuilding, waarbij niet alleen wordt gelet op kwantiteit, maar vooral op kwaliteit. Hierdoor is het resultaat van de linkbuilding minder snel merkbaar, maar is het resultaat langer merkbaar en daarmee op den duur ook beter merkbaar. Google wordt steeds slimmer en kan daardoor steeds beter herkennen wat kwaliteit backlinks zijn en wat kwantiteit links zijn. Kwantiteit backlinks kunnen gezien worden als spam, wat kan resulteren in een penalty, die je website velen posities lager tussen de zoekresultaten positioneert. Wij willen dit kosten wat kost voorkomen met kwaliteit linkbuilding.

Hoe werkt linkbuilding?

Wij gebruiken voor linkbuilding de volgende methodieken:

 • Aanmelding van uw website bij trefwoordrelevante webgidsen;
 • Het creëren en publiceren van waardevolle informatie op uw website, waardoor bezoekers automatisch backlinks naar uw pagina vermelden;
 • Het plaatsen van uw pagina’s met nieuwswaarde op social bookmarking websites;
 • We ruilen links met onderwerp gerelateerde websites, waarbij we de backlink niet op uw website vermelden, maar op een website uit ons eigen netwerk;
 • We participeren op weblogs, forums en blogs door over uw onderwerp mee te praten en in de reactie een backlink naar uw website op te nemen;
 • We gaan artikelen en persberichten verspreiden;
 • Wij schrijven mooie artikelen op voor op de websites van anderen en nemen binnen deze artikelen een backlink naar uw website op.

Linkbuilding

 1. Website laten maken
 2. Linkbuilding

Beter vindbaar door linkbuilding

Betere posities in Google? Laat linkbuilding doen. Wij maken uw website vindbaar met kwaliteit linkbuilding. Wij hanteren natuurlijke linkbuilding methodieken zonder spam.

Start project
Linkbuilding advies? 030 760 30 30
Top