Adwords campagnes opzetten

Adwords campagnes opzetten is niets meer dan adverteren in zoekmachines. U betaald bij Adwords voor iedere klik op uw advertentie, hierdoor betaald u nooit te veel voor uw marketing. Wilt u Adwords campagnes op laten zetten? Wij ondersteunen graag met Adwords campagnes opzetten. Adword opzetten, maar dan snel en effectief. Wij kunnen het.

Adwords advies Utrecht?

Wilt u uw Adwords op laten zetten? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte bij ons aan. Adwords campagnes opzetten

Onze adwords campagnes

Wat kunt u van onze campagnes verwachten:

  • Kunnen een CTR behalen van 20%;
  • Gemiddelde conversie ratio 7%;
  • Gemiddelde maand budget is 500 euro.

Waarom met ons Adwords campagnes opzetten?

Wij hebben een goede samenwerking met Google. Ook bij het opzetten van uw Google Adwords campagnes zullen wij in overleg gaan met een expert bij Google. Hierdoor worden uw campagnes vanuit verschillende invalshoeken bestudeerd, waardoor een optimaal rendement kan worden behaald.

Hoe werkt Adwords campagnes opzetten?

Google Adwords zoekwoord onderzoek

Bij het opzetten van Adwords campagnes doen wij eerst een uitgebreid zoekwoord onderzoek. Hierbij onderzoeken wij op welke zoekwoorden uw bezoekers zoeken en hoe vaak er per maand op deze woorden gezocht wordt.

Landingspagina's, groepen, campagnes en zoekwoorden voor Adwords opzetten

Vervolgens maken wij voor de belangrijkste zoekwoorden landingspagina’s aan. Na het aanmaken van de landingspagina’s beginnen wij met het aanmaken van advertentie groepen, daarna worden de campagnes geschreven en geplaatst, waarna de zoekwoorden aan uw campagnes worden gekoppeld. Wilt u ook betere organische vindbaarheid? In dat geval verzorgen wij ook linkbuilding op uw landingspagina's.

Kosten opzetten van Adwords campagnes

Bij het opzetten van Google Adwords campagnes kan er gekozen worden voor verschillende type zoekwoorden. Er kunnen brede zoekwoorden, exacte zoekwoorden en woordgroepen ingesteld worden. In de eerste versie van uw Google Adwords campagnes zullen er voornamelijk brede zoekwoorden ingesteld worden. U betaald hierdoor iets meer per klik, maar hiermee verkrijgen wij waardevolle informatie over het zoekgedrag. Aan de hand van deze informatie zullen wij uw Google Adwords campagnes optimaliseren, waardoor u uiteindelijk steeds een lager bedrag per klik zult betalen en er steeds meer campagnes en zoekwoorden toegevoegd worden.

Gemiddeld maandbedrag opzetten Google Adwords campagnes

Google Adwords campagnes kunnen opgezet worden voor ieder bedrag. Wij raden echter aan tenminste te beginnen met een maandbedrag van 500 euro. Met dit maandbedrag kunt u zien dat het werkt, wordt er voldoende informatie verzameld en kunnen campagnes snel geoptimaliseerd worden.

Effect na opzetten Adwords campagnes

Bij het opzetten van uw Google Adwords campagnes moet uw website gekoppeld zijn aan Google Analytics. Wanneer uw website nog niet gekoppeld is, zullen wij dit koppelen voor het opzetten van uw Google Adwords campagnes.

Effect van campagnes meten met Analytics

Met Google Analytics kunnen wij terugzien met welke zoekwoorden u de meeste offerte aanvragen of bestellingen heeft. Ook kunt u zelf het functioneren van uw Google Adwords campagnes bekijken en kunnen wij u aan de hand van de statistieken nader informeren.

Hoe zien Google Adwords campagnes er na opzetten uit?

Na het opzetten van uw Google Adwords campagnes, worden uw campagnes bovenaan en aan de rechterkant in Google weergegeven. Onderstaand zijn met rood de Adwords posities in Google gemarkeerd.

Adwords campagnes opzetten

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Adwords campagnes opzetten
Adword campagnes opzetten
030 760 30 30
Top