Centenveiling beginnen

Wat is een centveiling?

Een centveiling wordt ook wel pennyauction, bied website of puntenveiling genoemd. Het is een online veiling waarbij de prijs bij ieder bod met een cent wordt verhoogd. Daarnaast wordt de looptijd van de veiling bij ieder bod met een vast aantal seconden verlengd. De winnaar van de veiling is diegene die het laatste bod voor het verlopen van de veilingtijd heeft uitgebracht.

Veilingsite laten maken

Grote inkomstenbron van centenveiling maken

Een centenveiling kent verschillende verdienmodellen

Biedingen worden gedaan met biedpunten. Een biedpunt kost een vast bedrag, meestel 50 cent. Deze biedpunten zijn in pakketten verkrijgbaar. Elke centveiling is voorzien van een direct kopen functie. Daarmee kan de deelnemer van de centveiling het product alsnog kopen wanneer hij of zij het product niet gewonnen heeft. Bij het kopen wordt het bedrag van alle uitgebrachte biedpunten van de productprijs afgetrokken. Hierdoor lopen deelnemers geen risico.

Centenveiling opzetten met ervaren partij?

Met ervaring sinds 2004 hebben wij tientallen veilingsites gemaakt

"Sinds onze lancering in mei 2014 is het hard gegaan. Inmiddels bezoeken maandelijks duizenden mensen onze centveiling en hebben we vele leden. We werken constant aan de verdere ontwikkeling van de centveiling."
MrVeiling via Frankwatching

Eenvoudig te beheren centenveiling beginnen

U krijgt de regie en wij leveren support

Onze centenveilingen zijn voorzien van een verbluffend beheersysteem. Een veiling inplannen, een pagina optimaliseren voor zoekmachines of foto's wijzigen? U krijgt de volledige regie. Elk bod wordt efficient verwerkt. Door de volledig geautomatiseerde back-office houd u tijd over. Wat is het koopgedrag? Welke producten lopen goed? Gaat alles volgens de regels? U kunt alles herleiden. Komt u er even niet uit? Geen probleem. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. U wilt een centenveiling laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van centenveilingen. Een centenveiling beginnen bij een partij met ervaring? Juist die zijn wij.

Succesvolle centenveiling maken..

..begint altijd met grondig overleg

Centenveiling bouwen

Goede centenveiling starten

Centenveiling opzetten die werkt? Dat doen wij.

 • Werkend in alle browsers;
 • Gebruikmakend van de nieuwste technieken;
 • Uniek en spetterend design;
 • Volledig geautomatiseerd.

Centenveiling beginnen

Centenveiling starten en benieuwd naar de kosten? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte bij ons aan. Wij nemen uw aanvraag vrijwel direct in behandeling.Gratis offerte

Succesvolle centenveiling maken

Succes begint bij het platform

Een centveiling is de de meest ingewikkelde website. Door de hoge mate van interactie is efficientie vereist. Wij werken daarom met een eigen platform. Wij baseren onze centenveilingen op Phalcon in combinatie met Node.js. Daarmee hebben wij het snelste centenveiling platform dat er bestaat gecreeerd. Met Node.JS is het ontwikkelaars zelfs gelukt om 1 miljoen verbindingen met slechts een webserver tegelijk open te zetten. Een centenveiling opzetten met een aanbieder die verder denkt? Die centenveiling bouwer zijn wij!

Snel en goed centenveiling bouwen?

Ons zorgvuldig samengestelde team staat voor u klaar

 • Jeffrey Jeffrey
  Concept
 • Daniel van de Bilt Daniel
  Projectmanagement
 • Ronnie Koestering Ronnie
  Ontwerp
 • Rene van Beekveld Rene
  Techniek
  • specialisten
  • jr. ervaring
  • projecten
  • veilingsites
  • Bekijk team »

Mooie centenveiling laten maken

100% uniek, op maat en vooral succesvol

In tegenstelling tot veel andere ontwikkelaars, maken wij uw centenveiling op maat. U wordt betrokken bij de realisatie en kunt meedenken over het design.

Professionele centenveiling laten maken

Onze websites zijn bekend van:

 • NPO1
 • RTL 4
 • De Telegraaf
 • 3FM
 • Emerece
 • NuJij
 • Frankwatching

Centenveiling laten bouwen die werkt

Door ons eigen platform dat zich al vaak bewezen heeft

CentenveilingWij zijn ons als centenveiling bouwer ervan bewust, dat een centenveiling een geavanceerd stukje techniek betreft. U wilt een centenveiling opzetten die correct functioneert, ook bij drukte op uw website. Wij hebben een jaar hard gewerkt om de centenveiling applicatie te creëren. Bij de realisatie hebben wij de beste specialisten op dit vakgebied ingehuurd. Wij zijn de centenveiling maker die met haar ervaring alle problemen die bij de realisatie komen kijken reeds overwonnen heeft.

Mobiele centenveiling opzetten?

Centenveiling maken, op alle apparaten even effectief

Centenveiling beginnen die beschikbaar is op mobiele apparaten? Als centenveiling bouwer maken wij dat mogelijk door uw centenveiling responsive te maken. Uw centenveiling zal zich aanpassen aan het apparaat waarmee de website bekeken wordt.

Effectieve webshop marketing

Succesvolle centenveiling beginnen

Winstgevende centenveiling maken

Wilt u een centenveiling laten maken die winstgevend functioneert? Onthoud, na de realisatie van uw centenveiling bent u er nog niet. De ontwikkeling is namelijk pas het begin. Nadat wij als centenveiling bouwer uw website gerealiseerd hebben, moet er traffic gegenereerd worden. Als centenveiling maker zijn wij er van bewust dat een centenveiling valt of staat met goede internet marketing. Houd u daar alstublieft rekening mee. Wij kunnen uw als centenveiling bouwer ook ondersteunen met de marketing voor uw website.

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Centenveiling beginnen
Centenveiling beginnen? Meer Met alleen een mooie centenveiling komt u er niet.

Fantastisch design
Snelle techniek
Zoekmachine vriendelijk
Eenvoudig te beheren

Offerte aanvragen 4.7/5 - 500+ klanten
Meer leads!
Doeltreffend

Wij zetten uw doelgroep aan tot actie met een waanzinnige website. Daardoor krijgt u meer leads.

Veilig & betrouwbaar

Wees gerust, alle gegevens zijn veilig. We maken uw website, webshop of platform veilig, snel & betrouwbaar.

Beheren zonder gedoe

Geen gestuntel. U beheert uw website eenvoudig zelf, met ons in eigenhuis gemaakte CMS.

030 760 30 30
Top